Ensfarvet rød og californians - også i skimmel, satin og crested

Du er her: Hjem > Niffer's marsvin  > Champions 2024 > Champions 2006

Champions 2006

DKCH Møllersmindes Askepot

Askepot er en så fin rød hun, at hun fik cert på de 3 første udstillinger, hvor vi har udstillet hende - hun blev foruden DKCH endvidere BIG i ensfarvet samt BIS6 på udstillingen i Kolind 8.4.06!
Askepot lå desuden på andenpladsen i Ensfarvetklubbens pointjagt 2006 med hele 40 point. ;o)
Askepots forældre er Julles Shania og Julles Quintus - 2 rigtigt fine røde dyr avlet af Anne Marie fra Julles Opdræt. Hun er købt som lille unge hos Møllersminde.

*************************************************************

DKCH Niffers Duchess:

Duchess er vores allerførste A-dyrs champion! ;o) Hun er efter DKCH Fenix Japetus og DKCH Julles Latifa, så hendes baggrund er meget fin. Duchess
blev udstillet 3 gange  i 2005 og fik cert på sine 2 første udstillinger og blev også kaldt op i BIG - på udstillingen i Knabstrup blev hun desværre afvist gr. en ungdomsbyld.
Hun fødte derefter et kuld i februar 2006, hvorefter hun vendte tilbage til udstillingsscenen og det gjorde hun godt. Fik sit 3. cert på udstillingen i Kolind 8.4.06 og blev champ! Duchess har efter endnu et par kuld fået status som pensionist og går og hygger sig. ;o)

************************************************************

DKsvCH Lindelundens One and Only:

Only, satincrested gylden dreng, blev vores 3. champ på én og samme dag! Only er vores DAMP-marsvin af rang, så det har været en prøvelse at trimme ham.... Only købte vi i 2005 af Maria fra Llyn Dinas - hun har tidl. udstillet ham og fået 2 certer og en BIS-J. Han var lige ved at score sit 3. cert i Fredericia i 2006, men dommeren fandt en lille helligdag midt på ryggen, hvor vi ikke havde trimmet nok og så røg certet. Heldigvis gik det bedre i Kolind... her fik han endelig sit 3. cert og blev champ.

*************************************************************

DKCH SCH Niffers Quintess:

Quintess er en dejlig mørk rød pige efter DKCH Niffer's Duchess og mormor DKCH Julles Latifa.... Quintess er en af de bedste røde, jeg har avlet til dags dato og i Fredericia 8.7.06 fik hun sit første cert og blev endvidere BIS6!  Hun var endvidere den ene part i min røde opdrættergruppe der blev 3 ud af 5, så det var jo fine resultater. ;o)
I Sverige til Nordiske Mesterskaber 10.9.06 fik Quintess endda et svensk cert. ;o)
Til DM 2006 blev min røde opdrættergruppe med Quintess og Cherie nr. 2 ud af 6. Meget fin udtalelse fra dommer Les Petherick. Det er jeg super glad for. Og så endelig til dobbeltudstillingen i Kolding 18.-19.11.06 fik Quintess sine sidste certer af henholdsvis Kenneth Hansen og Carol Sharp fra UK. :o)

**************************************************************


DKCH Niffer's Zinnia    

Zinnia fik sit første cert til DM i Mørkhøj og en flot udtalelse.
Hun er nok en af de bedste skimler, jeg har avlet til dato. God skimling, fire flot tegnede fødder, flot skimlet mave og ikke den mørke bagdel, man ellers tit ser på skimler. Jeg havde store forhåbninger til Zinnia.
Disse viste sig at holde stik....  Zinnia fik sine 2 sidste certer til dobbeltudstillingen i Kolding 18.-19.11.06 af henholdsvis Gerry Harvey og Carol Sharp UK. Min første skimmel champ af eget opdræt. Zinnia er i avl nu og opfostrer p.t. sit 4. og sidste kuld.  ;o)  Zinnia er en fantastisk mor, der har opfostret alle sine unger til UG.

**************************************************************

DKCH Niffers Penelope:

Penelope er en dejlig rød satinhun og en rigtig stor pige af sin alder. Så hun fik sit første cert af Kenneth Hansen på sin første udstilling i Haslev juni 2006 og blev endvidere BIS Junior 5! Penelope fødte derefter 29.9.06. Da der kun var en STOR unge i kuldet, kom hun hurtigt i topform igen og deltog på dobbeltudtillingen 18.-19.11.06 i Kolding, hvor hun fik sine 2 sidste certer og blev min første røde satinchamp af eget opdræt.. ;o) Hendes røde satinpige Monifa går i hendes fodspor og blev også champ til DM 2007.

**************************************************************

DKCH Møllersmindes Zolena:

Gylden satinskimmelhun... meget stor og kompakt af sin alder. Hun fik sit første cert på udstillingen i Haslev juni 2006. Jeg havde haft hende med en gang tidligere, men der var trimningen desværre ikke helt i orden.
Det gik også fint i Fredericia d. 8. juli 2006 - hun fik sit andet cert og blev kaldt op i BIG.
Zolena fødte sit første kuld 10.10.06 efter Polka Pigs Gentle Look, ejet af SunQuicks Opdræt ;o) og vendte så tilbage til udstillingsscenen i topform d. 18.-19.11.06 i Kolding. Zolena fik sit 3. cert søndag d. 19.11.06 af Carol Sharp, UK.  Zolena har siden fået endnu et par kuld og er nu pensioneret. En kæmpe af en satinhun på over 1200 g. ;o)

**************************************************************

« forrige  |   top  |   næste »

Powered by CMSimple | Template by CMSimple | Login